Ota yhteyttä

Lukijoiden vinkit ja palautteet

Sivustoa pyöritetään harrastepohjalta ja siksi vinkit, ideat ja kommentit sivuston kehittämiseksi ovat meille äärimmäisen tärkeitä. Otamme kiitollisena vastaan lukijoiden palautetta ja kommentteja. Tätä kautta voit myös ilmoittaa omasta lukija vinkistäsi. Julkaisemme parhaat vinkit sivustollamme, jonka yhteydessä julkaisemme kirjoittajan etunimen tai nimimerkin, iän ja paikkakunnan.

Blogi

​Blogin kirjoittajat kirjoittavat blogeja omasta näkökulmastaan ja omalla nimellään. Voit halutessasi ilmoittautua vierailevaksi bloggariksi tai antaa ehdotuksen sopivasta blogin kirjoittajasta. Erityisesti miesbloggarit ovat hakusessa, jotta saisimme sivuille myös lisää miesnäkökulmaa.

Kalenteri

Kalenteri osioon voidaan ilmoittaa ilmaiseksi sivuston teemaan sopivia tapahtumia. Tapahtumanilmoittajan vastaa materiaalin oikeallisuudesta ilmoituksen yhteydessä sekä tapahtuman lisätiedoista. Kalenteriin voidaan liittää mukaan linkki tapahtumasivustolle. Pidätämme oikeuden olla julkaisematta sopimattomia tapahtumia.

Tarjoukset osiossa mainostaminen

Tarjouksien mainosten toivotaan olevan sivustojen lukijoita kiinnostavaa ja teemaan sopivaa. Pidätämme oikeuden olla mainostamatta sopimatonta tai sivustojen periaatteiden vastaisia mainoksia. Tarjoukset osion hinnoittelu 10.2.2016 alkaen. 1 kk mainos 50 € / ilmoitus,  3 kk 100 € / ilmoitus, 6 kk 150 € / ilmoitus.

Mainonta, sponsorointi ja yhteistyö

Olemme avoimia erilaisille yhteistyöehdotuksille ja lukijoita kiinnostavalle mainonnalle. Mainonnan tarkoituksena on kustantaa ylläpitokuluja, kehittää sivustolle uusia toiminnallisuuksia ja kattaa sivustosta tulevia kustannuksia. Mahdolliset mainostajat ja sponssorointi kerrotaan avoimesti. ​Muu mainostaminen tarjouspyyntöjen perusteella.
 
Sivustojen pääsponsori ja tekijänoikeuksien omistaja on pääkaupunkiseudulla toimiva erikoispinnoitteiden asennukseen erikoistunut yritys Pisarameri Oy. Mainonta, laskutus ja verojen maksu hoidetaan Pisarameren kautta. Pisarameri Oy on perustajaperheen omistama yritys, jonka avulla sivustojen perustaminen on mahdollistunut.

Yhteydenottolomake